- INSCHRIJVINGEN -

INSTAPPEN - EEN NIEUW SCHOOLJAAR BIJ ONS STARTEN

Sinds enkele jaren werkt de stad Geel met een centraal aanmeldsysteem voor schoolinschrijvingen.

Dat wil zeggen dat je jouw kind niet meer rechtstreeks kan inschrijven in de school van je keuze maar dat je via het centrale aanmeldsysteem van de stad een voorkeur moet doorgeven.  De stad zal je dan laten weten waar je je kind kan inschrijven. Hierbij houden ze rekening met je voorkeur maar ook met o.a. de afstand tot de school, de sociale mix, enz.

Let op: dit geldt voor iedereen die voor een volgend schooljaar wil inschrijven in een Geelse basisschool, dus niet enkel voor kleuters maar ook voor de hogere leerjaren.

Kinderen van personeel en kinderen met broers en zussen op onze school hebben nog steeds voorrang. Is dit voor jou het geval? Duid dan aan dat een ander kind van jouw leefeenheid reeds bij ons op school zit of dat je een personeelslid bij ons bent. Jouw kind krijgt dan voorrang op de andere aanmeldingen. 

Aanmelden kan van 27 februari 9u tot 19 maart 12u ’s middags.

Meer informatie over dit nieuwe systeem, waaronder ook belangrijke data en praktische informatie, vind je op:

Via onderstaande knop, kom je in de informatiefolder van de stad Geel terecht waarin je een mooi overzicht vindt van dit nieuwe systeem.

Via de onderstaande link van de Vlaamse overheid kan je dan weer berekenen vanaf wanneer je kindje naar school mag. Zo weet je voor welk schooljaar je de site van de stad Geel in het oog moet houden om de aanmeldperiode zeker niet te missen.

Heb je nog vragen, dan mag je natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Via de onderstaande link, kom je direct in ons contactformulier terecht. Op onze contactpagina vind je ook de overige manieren om ons te bereiken.

TIJDENS HET SCHOOLJAAR OVERSTAPPEN VAN EEN ANDERE SCHOOL

Wanneer je verhuist of van school wenst te veranderen tijdens een lopend schooljaar, neem je best contact op met onze school.

Dan controleren we of er eventueel nog plaatsen niet ingevuld werden door het centrale aanmeldsysteem van de stad Geel

Onze school heeft de volgende maximumcapaciteiten:

Kleuterschool:

  • 1ste kleuterklas: 11 plaatsen
  • 2de kleuterklas: 11 plaatsen
  • 3de kleuterklas: 11 plaatsen

Lagere school:

  • 1ste leerjaar:11 plaatsen
  • 2de leerjaar: 11 plaatsen
  • 3de leerjaar: 11 plaatsen
  • 4de leerjaar: 11 plaatsen
  • 5de leerjaar: 11 plaatsen
  • 6de leerjaar: 11 plaatsen